Apinaorkesteri vauhdissa :)

Sarjapelit alkoivat 2.6. ja Apinaorkesteri pelasi ensimmäisen pelinsä TPV Keskikaupunkia vastaan Palomäentien kentällä. Kenttä oli pieni, aidoilla rajattu ja peli hiukan erilaista kuin muilla kentillä, mutta sehän ei orkesteria pysäyttänyt! Peli kulki mukavasti ja kaikki tekivät parhaansa. Siitä palkkiona avausvoitto 2-1 🙂

Toinen peli pelattiin Kangasalla Kyötikkälän kentällä. Tälläkin kerralla peli sujui ja oli hyvin tasaväkistä vastustajan kanssa, mutta siitä huolimatta Kangasala pääsi tekemään viisi maalia ja peli päättyi heidän voittoonsa 5-2.

Kolmas peli oli Apinaorkesterin ensimmäinen kotipeli ja se pelattiin Ensilässä Olkahista vastaan.
Apinoista puuttui aikamoinen lauma pelaajia, mutta onneksi saimme vahvistukseksi nuoremmilta Eero Hietalahden ja Vili Lahtisen, jotka kumpikin pelasivat hienosti! Kiitos molemmille!!!
Vaihtoon meillä riitti vain yksi pelaaja ja minä valmentajan sijaisena pelkäsin, ettei joukkue jaksa pelata 2 x 30 minuuttista peliä loppuun asti, mutta pahoja uupumisen merkkejä ei havaittu. Pelissä nähtiin hyvää joukkuehenkeä, loistavia pelastuksia, henkeäsalpaavia maalipaikkoja ja upeita osumia. Peli päättyi Apinaorkesterin ansaittuun 7-3 voittoon! WUHUUUUUU!

Maanantaina jatkamme treeneillä klo 18.30-20 Kämmenniemessä.
Tältä päivältä siirretty peli pelataan, kunhan vastustajalle sopii.

Mutta nyt on aika viettää RENTOUTTAVA JUHANNUS!
Mukavaa keskikesän juhlaa koko Apinaorkesterille sekä kotiväelle ja kannustusjoukoille!

Virpi

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.