Kautta aloitellaan!

Heipä hei kaikki!

Sain tänään tunnukset ja tehtävän ylläpitää sivustoa, joten aloitellaas sitten. Talvi takana ja ulkotreenit pyörii jo täyttä vauhtia. Sarjaan ilmottauduttu ja yhteen turnaukseenkin (10.6), kun Janne niistä niin pitää.

 

Muutoksia joukkueeseen tuli jo syksyllä sen verran, että Johannes siirtyi toisille kentille ja Virpi luovutti isot saappaat mulle täytettäväksi, sekä Janne otti vetääkseen vastuuvalkun roolituksen. Sami sentään ennallaan aina aktiivisena ja joka paikassa!

 

Vähän on vaisua ollut treeneihin osallistuminen ja itse kovasti toivoisin porukalta enemmän aktiivisuutta, niin saataisiin tämä todennäköisesti viimeinen yhteinen vuosi kunnialla läpi. Jalkaongelmaisia on joukkueessa muutama, joten sitäkin suuremmalla syyllä kaikkien panosta nyt tarvitaan! Yritän tässä kovasti keksiä, miten itse osaltani pystyisin näitä teini-iän ja muutosten partaalla olevia Apinoita tsemppaamaan antamaan kaikkensa. Uudet peliasut he saavat ensi viikolla. Janne ja Sami ovat onneksi tottuneet Virpin durasel-menoon, niin ei tule tapani toimia yllätyksenä.

 

Pökköä pesään ja sarjaohjelmaa odottelemaan! Kyllä tästä hyvä tulee ?

-Tiia

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.