TALVEN TREENIT

Joukkue treenailee Kämmenniemen koulun salissa maanantaisin klo 18:30-19:30.

Loma-aikoina ei ole treenejä sekä koulun muusta toiminnasta johtuen saattaa tulla peruutuksia, joista ei erikseen täällä informoida.

Sisäpelikengät, säärisuojat sekä sisätreenivaatteet.

Mikäli löytyy vastustajia ja halukkuutta, pyritään järjestämään muutama harjoitusmatsi talven mittaan.

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa TALVEN TREENIT

TERVETULOA

Teiskon Urheilijoiden jalkapallokauden päättäjäiset sunnuntaina 10.9.2017 klo 14:00.

Paikkana Ensilän tekonurmi, Kiikkisensola 5.

Alkuveryttelyiden jälkeen pelataan Vanhemmat vs Juniorit jalkapallo-otteluita joukkueittain. Pelien jälkeen juniorit palkitaan.

Tarjolla makkaraa, mehua, kahvia ja pullaa koko perheelle.


 

 

 

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa TERVETULOA

Päivitetty loppuohjelma

 

Otteluohjelma päivitetty: 15.8.2017 11:49
Koti Vieras Päivä Alkaa Kenttä
Nokian Pyry 05
Apinaorkesteri
21.8.2017
18:00
Nokian keskuskentän nurmi 3
Apinaorkesteri
Ruutana D
24.8.2017
19:30
Ensilä
Apinaorkesteri
TamU Kaukajärvi D
29.8.2017
18:00
Ensilä
CD- tytöt Vihreä
Apinaorkesteri
7.9.2017
19:30
Kaupin urheilupuisto
Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Päivitetty loppuohjelma

A-pi-na-or-kes-te-ri vauhdissa!

No niin, no niin.  Takana on kolme sarjapeliä ja yksi turnaus. Mä en joukkueenjohtajana ota kantaa pelilliseen osaamiseen, vaan kerron tunteita ja havaintoja.

 

Ensimmäinen peli pelattiin Kaukajärvellä. Se oli suurisorainen hiekkakenttä, maalit sillain semisti liian pienet ja mentiin asenteella voittamaan 16-0. No joo, ei se sit ihan niin mennyt. Pakko myöntää etten edes muista paljonko peli päättyi. Antakaa anteeksi! Olisiko ollut tasuri vai voittiko ne yhdellä maalilla. Apinat oli tahmeita, katsojat kans vähän vielä ruosteessa.

 

No, sitten mentiin Pirkkaturnaukseen. Olen edelleen sitä mieltä, että jokaikinen peli ois ollut voitettavissa. Pronssiotteluun kuitenkin päädyttiin, joka virallisesti rankkareissa hävittiin, mutta mielessäni jaoin joukkueelle mitalit! Ne teki hienoa työtä, ennenkaikkea olin iloinen nähdessäni sen joukkuehengen! Me vanhemmat oltais niin tarvittu nitroja, me herättiin henkiin, keuhkojen täydeltä kannustettiin! Ilmoitin meidät elokuussa uudelleen, hakemaan päänahkoja. Ne tyypit olis ansainnu voiton!

 

Sitten Ensilään, vastassa Cd-tytöt. Se oli meiltä maalien ilottelua, voitettiin 8-0. Taas päästiin huutamaan! Huikee peli.

 

Tänään oli vastassa Olkahinen. Minä söin kotona sormiani, elin kellon kanssa pelissä mukana. Tiukkaa vääntöä oli kuulemma ollut, voitettiin 3-2. En mä jatkossa voi kotona istua!

 

Oon niin ylpee näistä, hienointa on ollut nähdä sitä niiden joukkuehenkeä ja sitä et ne pikkuhiljaa aikuistuu. Ja sitä taistelua, nehän ei enää keräilekään kukkasia vaan pelaavat tosissaan! Ja ollaanhan me vanhemmatkin hauska ryhmä. Hymyt leviää korvasta korvaan kun kentän laidalle kasaannutaan ennen peliä. Jokaisen kanssa riittää aina sananen vaihdettavaksi. Mutta eihän se tähän lopu, meillä on koko kesä edessä näiden pienten suurten ihmisten parissa. Rakkaudesta lajiin, hyvät juhannukset kaikille ja Ensilässä tavataan taas seuraavan pelin tiimoilta!

-Tiia, se kovaääninen.

­

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa A-pi-na-or-kes-te-ri vauhdissa!

Kautta aloitellaan!

Heipä hei kaikki!

Sain tänään tunnukset ja tehtävän ylläpitää sivustoa, joten aloitellaas sitten. Talvi takana ja ulkotreenit pyörii jo täyttä vauhtia. Sarjaan ilmottauduttu ja yhteen turnaukseenkin (10.6), kun Janne niistä niin pitää.

 

Muutoksia joukkueeseen tuli jo syksyllä sen verran, että Johannes siirtyi toisille kentille ja Virpi luovutti isot saappaat mulle täytettäväksi, sekä Janne otti vetääkseen vastuuvalkun roolituksen. Sami sentään ennallaan aina aktiivisena ja joka paikassa!

 

Vähän on vaisua ollut treeneihin osallistuminen ja itse kovasti toivoisin porukalta enemmän aktiivisuutta, niin saataisiin tämä todennäköisesti viimeinen yhteinen vuosi kunnialla läpi. Jalkaongelmaisia on joukkueessa muutama, joten sitäkin suuremmalla syyllä kaikkien panosta nyt tarvitaan! Yritän tässä kovasti keksiä, miten itse osaltani pystyisin näitä teini-iän ja muutosten partaalla olevia Apinoita tsemppaamaan antamaan kaikkensa. Uudet peliasut he saavat ensi viikolla. Janne ja Sami ovat onneksi tottuneet Virpin durasel-menoon, niin ei tule tapani toimia yllätyksenä.

 

Pökköä pesään ja sarjaohjelmaa odottelemaan! Kyllä tästä hyvä tulee ?

-Tiia

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Kautta aloitellaan!

Ilmoittautuminen käynnissä

Kausi 2017

Ilmoittaudu mukaan toimintaan tällä lomakkeella.

Kesän toimintamaksu on 55 eur

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmoittautuminen käynnissä

TeiskU- TPV Keskikaupunki Jannen sanoin:

Jos edellinen peli oli rutiinia niin Keskikaupunki peli oli Apinoilta ajoittain kaaosta, mutta 3-2 voittoon tarvittava tahto löytyi kuitenkin.
Peli pelattiin 6 vs. 6, mikä omalta osaltaan sekoitti peliä, mutta suurin syy oli huolimaton valmistautuminen ja ehkä lievä ”Noita on noin vähän, joten meidän peli”-asenne kostautui.
Oli hienoa huomata, että vaikka vastustaja meni johtoon ja pyöritti peliä välillä Apinoiden päässä minuutti tolkulla niin joukkueeseen ei iskenyt paniikki vaan pyrittiin pelaamaan edelleen omaa peliä. Lopun jännitystä lisäsi vielä Niklaksen loukkaantuminen ja Apinoiden hetkellinen lamaantuminen kentällä, mutta komea taistelu koko joukkueelta!

 

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa TeiskU- TPV Keskikaupunki Jannen sanoin:

Härmälässä pelattiin

Juhannukselta siirretty ottelu CT Kanuunat- TeiskU pelattiin tänään Härmälän koulun kentällä.
Janne johti joukkoa ja minä vain söin kynsiäni kentän laidalla ;)Peli oli Jannen sanojen mukaan rutiinisuoritus. Parempaankin on siis pystytty, mutta tällä kertaa taso riitti meidän Apinaorkesterin 7-2 voittoon, joten ei voi kovasti moittiakaan 🙂 ONNEA voitosta jokaiselle!!!
Erityismaininnan huikeasta loppurutistuksesta ansaitsee Veera!

Seuraava ottelu on jo torstaina! Näemme siis Ensilässä klo 18.30

Seuraavan pelin jälkeen alkaa jalkapallosta kesätauko, mutta sen pituudesta ei vielä ole tarkempaa sopimusta.

Virpi

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Härmälässä pelattiin

Apinaorkesteri vauhdissa :)

Sarjapelit alkoivat 2.6. ja Apinaorkesteri pelasi ensimmäisen pelinsä TPV Keskikaupunkia vastaan Palomäentien kentällä. Kenttä oli pieni, aidoilla rajattu ja peli hiukan erilaista kuin muilla kentillä, mutta sehän ei orkesteria pysäyttänyt! Peli kulki mukavasti ja kaikki tekivät parhaansa. Siitä palkkiona avausvoitto 2-1 🙂

Toinen peli pelattiin Kangasalla Kyötikkälän kentällä. Tälläkin kerralla peli sujui ja oli hyvin tasaväkistä vastustajan kanssa, mutta siitä huolimatta Kangasala pääsi tekemään viisi maalia ja peli päättyi heidän voittoonsa 5-2.

Kolmas peli oli Apinaorkesterin ensimmäinen kotipeli ja se pelattiin Ensilässä Olkahista vastaan.
Apinoista puuttui aikamoinen lauma pelaajia, mutta onneksi saimme vahvistukseksi nuoremmilta Eero Hietalahden ja Vili Lahtisen, jotka kumpikin pelasivat hienosti! Kiitos molemmille!!!
Vaihtoon meillä riitti vain yksi pelaaja ja minä valmentajan sijaisena pelkäsin, ettei joukkue jaksa pelata 2 x 30 minuuttista peliä loppuun asti, mutta pahoja uupumisen merkkejä ei havaittu. Pelissä nähtiin hyvää joukkuehenkeä, loistavia pelastuksia, henkeäsalpaavia maalipaikkoja ja upeita osumia. Peli päättyi Apinaorkesterin ansaittuun 7-3 voittoon! WUHUUUUUU!

Maanantaina jatkamme treeneillä klo 18.30-20 Kämmenniemessä.
Tältä päivältä siirretty peli pelataan, kunhan vastustajalle sopii.

Mutta nyt on aika viettää RENTOUTTAVA JUHANNUS!
Mukavaa keskikesän juhlaa koko Apinaorkesterille sekä kotiväelle ja kannustusjoukoille!

Virpi

 

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Apinaorkesteri vauhdissa :)

Otteluohjelma

2.6. 19.00 TPV Keskikaupunki TeiskU Palomäentien kenttä
13.6. 18.00 FC Kangasala TeiskU Kyötikkälä
16.6. 19.00 TeiskU Olkahinen Ensilä, Aitolahti
23.6. 19.00 TeiskU CT Kanuunat Ensilä, Aitolahti
7.7. 19.00 TeiskU TPV Keskikaupunki Ensilä, Aitolahti
KESÄTAUKO
11.8. 19.00 Olkahinen TeiskU Olkahisen koulun kenttä
18.8. 19.00 TeiskU FC Kangasala Ensilä, Aitolahti
25.8. 19.00 TeiskU CT Kanuunat Ensilä,
Aitolahti

Muutokset mahdollisia, pyrin ne päivittämään kalenteriin.

 

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Otteluohjelma